Renesse en omgeving

Het dorpje Renesse is een parel aan de Zeeuwse kust, met prachtige stranden, mooie natuur en gezellige terrasjes en restaurants. Maar ook een prima uitvalsbasis om meer van Zeeland te ontdekken zoals  Zierikzee, Veere, Yerseke en Middelburg. Of sportief bezig te zijn met wandelen, fietsen of mountainbiken in het duingebied van Burgh-Haamstede/Westenschouwen of kitesurfen aan de Brouwersdam.

* Deltapark Neeltje Jans Deltapark Neeltje Jans is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich hier niet vervelen. Er is een waterpark, groot aquarium, walviswereld, er zijn zeehonden shows en nog veel meer leuke attracties! Daarnaast leer je hier ook veel over onze Delta werken.

* Piratenpark en Zeeaquarium Arsenaal Altijd al eens willen weten hoe het is om een echte piraat te zijn? Ga naar het Arsenaal in Vlissingen en beleef allemaal spannende piratenattracties. Er is ook een groot aquarium waar je roggen en haaien kunt aaien!                      

* Speelpaleis Bambini Speelpaleis Bambini is een van de leukste indoorspeeltuinen van Zeeland! Er zijn voor zowel de allerkleinsten als de wat oudere kinderen leuke speeltoestellen. In de zomer kunnen kinderen ook heerlijk buiten spelen. Er is maar liefst 600 m2 buitenspeelplezier bij Bambini!                                                                                                                        

* A Seal Ga op ziekenbezoek bij de Zeehondjes! Bij A Seal zie je hoe de zeehonden worden verzorgd, en weer zelfstandig leren eten, spelen en zwemmen